Kategoriler

BARIŞ MAHALLESİ’NDE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kontrolünde, Barış Mahallesi’nde örnek kaldırım çalışması başlatıldı. Parklanmanın önüne geçmek, daha düzenli bir yürüyüş yolu oluşturmak ve daha birçok yeniliğin yapılması için yürütülen çalışmalar şu an mahalledeki dört caddede sürüyor.

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kontrolünde gerçekleşen çalışmalarla, Barış Mahallesi’nde metrelerce kaldırım uygun standartlarda olması için revize ediliyor. Samsun, Atilla İlhan, Sakarya ve Akdeniz Caddelerinde yapılan çalışmalarda 3 bin 600 metre bordür uygulaması yapılıyor. Ayrıca parklanmanın da önüne geçmek için bin 850 adet mantar duba yerleştirilecek.

Yeni çevre düzenlemesi ve ağaçlandırmayla da renklendirilen caddelerde akşamları güvenlik sorunu oluşmaması adına aydınlatmalar yenileniyor. 68 adet yeni aydınlatma direği kullanılacak noktalarda enerji altyapısı da elden geçirilecek. Mahalledeki çalışmaların Kasım ayı sonunda tamamlanacağını belirten Fen İşleri Müdürü Süleyman Gevezoğlu, örnek kaldırım uygulamalarını diğer mahallelerde de uygulamayı planladıklarını kaydetti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
53 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
41 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
62 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
54 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
71 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
77 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
45 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
60 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti