Öne Çıkanlar El Sanatları Merkezi 9 Eylül 1923 Türk Tarih Kurumu Elektronik İhale 2017-2018

5 DİLDE AŞK ŞARKILARI KARTAL’DA YANKILANDI

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği Nisan ayı etkinlikleri kapsamında Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde “5 Dilde Aşk” şarkılarının repertuvar olarak yer aldığı bir resital düzenlendi.

- Bu haber 142 kez okundu.

5 DİLDE AŞK ŞARKILARI KARTAL’DA YANKILANDI

Son dönemin parlayan genç opera sanatçılarından Mezzo-soprano Dilan Şaka ve usta piyano sanatçısı TeraneAbbaszade’nin sahne aldığı resital, Kartallı sanatseverlerin büyük beğenisini kazandı.

Aşkı 5 farklı dilde birbirinden güzel arya ve türkülerle seslendiren opera sanatçısı Dilan Şaka, ayakta alkışlandı. Operanın en bilinen aryalarının yanı sıra; halkın sevdiği ezgileri de seslendiren Dilan Şaka ve piyano sanatçısı Terane Abbaszade’ye resitalin sonunda Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar tarafından çiçek takdim edildi. Uçar yaptığı kısa konuşmada sanatçılara teşekkür ederek opera sanatçısı Dilan Şaka’nın Kartallı olduğunu belirtti. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü AdemUçar, önümüzdeki dönemlerde opera ile ilgili daha fazla etkinliğe yer vereceklerini de sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.